000 -LEADER |
fixed length control field |
01375am 2a22002775e04500 |
001 - CONTROL NUMBER |
control field |
00850 |
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER |
control field |
St |
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION |
control field |
20160926091611.0 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION |
fixed length control field |
160926b xxu||||| |||| 00| 0 eng d |
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER |
International Standard Book Number |
8479784601 |
040 ## - CATALOGING SOURCE |
Transcribing agency |
UNICOC |
Original cataloging agency |
Unicoc |
Language of cataloging |
spa |
082 ## - DEWEY DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER |
Classification number |
338.19 Ar12 2001 |
100 ## - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME |
Personal name |
Araluce Letamendía, Maria del Mar |
245 ## - TITLE STATEMENT |
Title |
Empresas de restauración alimentaria: |
Remainder of title |
Un sistema de gestión global. |
Statement of responsibility, etc |
Maria del Mar Araluce Letamendia |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. (IMPRINT) |
Place of publication, distribution, etc |
Madrid (España): |
Name of publisher, distributor, etc |
Ediciones Díaz de Santos, S.A.: |
Date of publication, distribution, etc |
2001. |
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION |
Extent |
XII, 249 p.: |
Other physical details |
tablas, gráficos; |
Dimensions |
21.5 cm. |
500 ## - GENERAL NOTE |
General note |
Incluye índice, epílogo y referencias bibliográficas. |
504 ## - BIBLIOGRAPHY, ETC. NOTE |
Bibliography, etc |
Incluye referencias bibliográficas (p. 245-249) |
505 ## - FORMATTED CONTENTS NOTE |
Formatted contents note |
Conceptos básicos de gestión de empresas de servicios - El sector de la restauración colectiva - El diseño del producto - La gestión de las actividades - Logística de entrada - Operaciones - Logística de salida - Comercialización y ventas - Diseño y desarrollo de la tecnología - Política Personal |
546 ## - LANGUAGE NOTE |
Language note |
Texto en Español |
590 ## - LOCAL NOTE (RLIN) |
Local note |
FSFT |
650 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM |
Topical term or geographic name as entry element |
Administración industrial |
9 (RLIN) |
5318 |
Form subdivision |
Servicios de alimentación |
General subdivision |
Gestion de servicios |
650 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM |
Topical term or geographic name as entry element |
Administración de servicios |
9 (RLIN) |
5335 |
Form subdivision |
Servicios de alimentación |
General subdivision |
Conservación de alimentos |
-- |
Restaurante |
856 ## - ELECTRONIC LOCATION AND ACCESS |
Link text |
www.diazdesantos.es |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Source of classification or shelving scheme |
|
Koha item type |
Libro |