Empresas de restauración alimentaria: (Registro nro. 434)

000 -LEADER
fixed length control field 01375am 2a22002775e04500
001 - CONTROL NUMBER
control field 00850
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
control field St
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION
control field 20160926091611.0
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 160926b xxu||||| |||| 00| 0 eng d
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER
International Standard Book Number 8479784601
040 ## - CATALOGING SOURCE
Transcribing agency UNICOC
Original cataloging agency Unicoc
Language of cataloging spa
082 ## - DEWEY DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER
Classification number 338.19 Ar12 2001
100 ## - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name Araluce Letamendía, Maria del Mar
245 ## - TITLE STATEMENT
Title Empresas de restauración alimentaria:
Remainder of title Un sistema de gestión global.
Statement of responsibility, etc Maria del Mar Araluce Letamendia
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. (IMPRINT)
Place of publication, distribution, etc Madrid (España):
Name of publisher, distributor, etc Ediciones Díaz de Santos, S.A.:
Date of publication, distribution, etc 2001.
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Extent XII, 249 p.:
Other physical details tablas, gráficos;
Dimensions 21.5 cm.
500 ## - GENERAL NOTE
General note Incluye índice, epílogo y referencias bibliográficas.
504 ## - BIBLIOGRAPHY, ETC. NOTE
Bibliography, etc Incluye referencias bibliográficas (p. 245-249)
505 ## - FORMATTED CONTENTS NOTE
Formatted contents note Conceptos básicos de gestión de empresas de servicios - El sector de la restauración colectiva - El diseño del producto - La gestión de las actividades - Logística de entrada - Operaciones - Logística de salida - Comercialización y ventas - Diseño y desarrollo de la tecnología - Política Personal
546 ## - LANGUAGE NOTE
Language note Texto en Español
590 ## - LOCAL NOTE (RLIN)
Local note FSFT
650 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name as entry element Administración industrial
9 (RLIN) 5318
Form subdivision Servicios de alimentación
General subdivision Gestion de servicios
650 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name as entry element Administración de servicios
9 (RLIN) 5335
Form subdivision Servicios de alimentación
General subdivision Conservación de alimentos
-- Restaurante
856 ## - ELECTRONIC LOCATION AND ACCESS
Link text www.diazdesantos.es
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Source of classification or shelving scheme
Koha item type Libro
Existencias
Date acquired Permanent Location Lost status Source of classification or shelving scheme Current Location Copy number Damaged status Price effective from Date last seen Not for loan Koha item type Full call number Barcode
2009-08-22Bogotá (Dr. David Ordóñez Rueda) - Campus Norte  Bogotá (Dr. David Ordóñez Rueda) - Campus NorteEj. 1 2014-05-212015-06-05 Libro338.19 Ar12B0694

© 2014 UNICOC | Institución Universitaria Colegios de Colombia - UNICOC
Bogotá D.C. Autopista Norte Km. 20. Teléfono:(571)6683535
Cali: Calle 13 Norte No. 3N-13. Teléfono: (572)6608887

Idiomas: 
Con tecnología de Koha